Den mest almindelige vildgås i Danmark er Grågås, men også canadisk gås er almindelig. Begge yngler her i landet, canada-gåsen dog ikke så villigt som grågåsen.
Se også Fjerkræ, vildt.
Vildgåsen har godt af at hænge svalt 2-3 døgn, og den skal
tørplukkes med nogen forsigtighed, fordi det fede skind er sart.
Selvom man følger reglerne omkring vurdering af fjervildtets
alder, kan det snyde, så man bør være i god tid med stegning, gåsen kan være
ældre, end man tror. Til gengæld kan den udmærket vente 30 min i en varm,
slukket ovn.
Vildgås kan fryses. Holdbarhed: 3 måneder.
Se de bedste opskrifter med Vildgås
Se alle de bedste opskrifter med Vildt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------