Vildtfrikadeller er
en dejlig hverdagsret. Serveres med nye, sprødkogte grønsager til samt
skysauce.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 45 min. Fryseegnet
# Ingredienser
500 g vildtkød uden
ben
200 g magert
kogeflæsk
4 skalotteløg
4 spsk hvedemel
2 spsk rasp
3 æg
2 dl fløde
salt og peber
1 tsk edelsüss
paprika
lidt reven muskat
75 g smør
4-5 dl bouillon,
evt. halvt rødvin og halvt bouillon
evt. maizenamel
* Tilberedning
1. Hak kødet en gang
gennem kødmaskinen sammen med flæsket hvor sværen er skåret fra, samt du pillede
skalotteløg.
2. Bland mel og rasp
i farsen og rør æggene i sammen med fløden.
Krydr med salt og peber, paprika og reven muskat.
3. Brun rigeligt
smør på en pande.
Form farsen til frikadeller med en ske og kom dem på panden.
4. Steg dem ved jævn
varme 5-6 min på hver side.
5. Tag dem af panden
og hæld bouillonen på.
Lad det koge igennem
og jævn evt. denne skysauce.
Server årstidens
grønsager til eller en salat.
Tips:
Prøv at krydre
vildtfrikadeller og -krebinetter med allehånde eller quatre epices.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER eller en af
vores salater.
En rødkålssalat kan også
serveres til, se
opskrift her
Se flere dejlige retter med vildt HER og Vildt - info