En nem gryderet, du
kan tilberede, med rester af vildtkød som blev tilovers fra gårsdagens
middagsret. En lækker - alt i et fad - Lyder det ikke godt?
Tid: 1 time og 10
min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
600 g småkød af elg
eller rådyr
1 spsk smør eller
margarine
½-1 tsk salt
½ tsk peber
1 ds. blandede svampe
(200 g)
5-6 enebær
½ tsk salvie
1 dl bouillon (vand
+ terning)
½ dl madeira
1½ dl fløde
* Fremgangsmåde
1. Smelt fedtstoffet
i en stegegryde.
Når det er
stegeklart lægger du kødet i og bruner det på alle sider.
Drys med salt og
peber.
2. Tilsæt de
blandede svampe med væde.
Drys knuste enebær
og salvie over.
3. Hæld bouillon og
madeira i gryden og lad det hele småkoge 1 time.
Spæd evt. med mere
væske hvis det ser for tørt ud.
4. Rør fløden i og
giv det et opkog.
5. Server med kogte,
pressede kartofler og haricots verts.
Tips: Alt vildtkød - fra hjort, ren, hare eller
fjerkræ - kan anvendes til denne lækre gryderet efter denne opskrift.
Se alle de bedste opskrifter med Vildtkød
Se alle de bedste opskrifter med Brød
Se alle de bedste opskrifter med Grøn salat
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------