Her giver vi
svinekoteletterne en rustik smag af vildt - de simrer i en cremet sauce med bl.a.
enebær og kantareller, der giver en ægte skovduftende smag!
Tid: 30 min. 4 pers.
# Ingredienser
2 løg
1 ds. kantareller (
200 g)
2 spsk margarine
10 enebær
1 spsk solbærgelé
1 dl bouillon (½
terning + vand)
2½ dl fløde 13%
2 tsk hvedemel +
lidt vand
1 spsk soya
salt og peber
4 svinekoteletter
* Fremgangsmåde
1. Pil løgene, skær
dem i skiver.
2. Svits løg og de
godt afdryppede kantareller i 1 spsk margarine.
Tilsæt knuste
enebær, solbærgelé. bouillon og fløde.
3. Rør melet ud i
vand og jævn saucen.
Smag til med soya og
evt. salt og peber.
Lad saucen småkoge i
5 min.
Brun
svinekoteletterne i res ten af margarinen. Drys med salt og peber.
6. Læg koteletterne
i saucen og lad dem simre i 10 min.
7. Server
koteletterne med kogte kartofler, skivede gulerødder og lidt haricots verts.
Tips: I stedet for koteletter kan du bruge skiver
af nakkefilet eller skinkeschnitzler, som
du tilbereder som anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------