Chili og grønne
peberkorn giver styrke og hede i denne ret. Hvor meget bestemmer du selv!
Det smager saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop
nu!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g pasta, helst
penne rigate
1 pk. broccoli (250 g)
15 cherrytomater
1 grøn chilipeber
2 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon
(vand + terning)
1 tsk grønne
peberkorn
salt og peber
parmesanost til
servering
* Fremgangsmåde
1. Kog pastaen efter
pakkens anvisninger.
2. Kog broccolien
efter pakkens anvisninger.
3. Skyl og del
tomaterne.
Udkern chilien og
skær den i fine strimler.
4. Lad broccolien
løbe af og del den i mindre stykker.
5. Varm olien på en
stegepande.
Steg broccoli, tomater og chili blanke nogle min.
Tilsæt bouillon og
grønne peberkorn.
6. Lad grønsagerne
simre nogle min.
Smag til med salt og
peber.
7. Vend grønsagsblandingen
i den godt afdryppe de pasta.
8. Server med
parmesanost drysset over, samt icebergsalat med citrondressing.
Tips: Chilipeberen kan erstattes med en grøn eller
rød peberfrugt, som udkernes og strimles.
Krydr da gerne med
lidt chilipeber i grønsagsblandingen.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------