Prøv en nem, lækker fedtfattig omelet med gulerod, squash og
parmesan. En sund omelet med grønsager. Få en god nem opskrift til pande og ovn
her.
Omelette
arrotolata con spaghetti di verdure fresche
4 Personer
# Ingredienser
4 æg
20 g friskrevet
parmesan
1 spsk olie
1 gulerod
1 squash
1 kvist barba di
frate, munkeskæg
* Tilberedning
Pisk æggene sammen,
tilsæt parmesanen.
Hæld halvdelen af
æggemassen på en varm pande med olie.
Steg omeletten på
begge sider, og læg den til afkøling i et ildfast fad.
Skær den midt over,
når den er kold.
Gentag proceduren
med den anden halvdel af æggemassen.
Rens grønsagerne, og
skær dem ud i små fine julienne strimler,
der koges ganske
kort, så de stadig er sprøde.
Fordel fyldet på de
fire halve omeletter, og rul dem sammen som en vaffel.
Sæt fadet i ovnen i
5 min. ved 200 °C.
Server omeletterne
med barba di frate ved siden af.
Dryp eller sprøjt
omeletterne med lidt olie.
En omelet er 100
procent sikker, hvis den bliver stegt under et låg i 2 minutter.
INFO: Munkeskæg har en elegant syre (italiensk krydderurt) og smager mineralsk af tang og saftig
spinat. Du kan spise munkeskæg råt som et sprødt og saftigt element i en salat
eller nænsomt dampet i saltet smør, serveret med pocheret æg og parmesan.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.