Dejligt, hjemmebagt brød for enhver smag. Hjemmebagte sesamringe er både gode og sunde. Brød giver bl.a. B-vitaminer og jern og fibre.
8-10 stykker.
Tilberedning: 15-20 min. Hævetid: i alt ca 1¼ time. Bagetid: ca 15 min. Fryseegnet
# Ingredienser
25 g gær
2 dl vand
2 dl yoghurt naturel
1 spsk olie
1 tsk salt
1 dl sesamfrø
400 g hvedemel (ca 7
dl)
æg til pensling
* Fremgangsmåde
1. Rør gæren ud i
vand. Rør yoghurt, olie, salt og 2 spsk sesamfrø i.
2. Tilsæt melet ad
et par gange, til dejen har en passende konsistens.
Ælt dejen godt
sammen.
Dæk dejen med et fugtigt stykke og stil den til hævning ca 45 min.
3. Slå dejen ned og
del den i 8-10 lige store stykker.
Rul stykkerne i
fingertykke pølser og form dem til ringe.
4. Lad ringene
efterhæve 20-30 min.
Pensl med
sammenpisket æg og drys med du resterende sesamfrø.
Bag ringene ca 15
min ved 225 °C.
5. Lad ringene
afkøle på en bagerist.
Sesam ringene er
velegnede til ost eller som kuvertbrød.
Se alle de bedste opskrifter med Brød og boller
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------