Forret Frokost. Arbejdstid: 30 min. Skal hvile: ca 30 min. Bagetid: ca 6 min. Let at lave. Lav pris.
4 personer.
# Ingredienser
til Majspandekager
hvedemel ()
2 æg
fløde
smør (1 spsk)
salt
Endvidere:
friskkogte majskorn (af 2 majskolber) eller fra dåse
Til stegning: smør
Pynt: hakket persille
*
Sådan laves Majspandekager
1. Friske majskolber skal befries for svøb og koge 3-4 min.
i letsaltet vand.
Lad dem blive kolde og skær eller pil kornene af kolberne.
2. Kom melet i en skål.
Pisk æg og fløde sammen og rør det i melet.
3. Smelt smørret og bland det i pandekagedejen.
Krydr med salt og lad dejen hvile 30 min.
4. Bland majskornene i dejen, dåsemajs skal dryppe af først,
og bag små tykke pandekager i smørret på en pande.
5. Læg dem på et fad, pynt med hakket persille og server
straks.
Tips: Majspandekagerne kan bages på en pletpande (spejlæg
Ø7 cm/blinis Ø9 cm).
Den hakkede persille kan blandes i dejen.
Frosne majs kan bruges, de skal tø igennem og koges kort op
først.
Se også Enchiladas.
(Majspandekager med fyld, mexicanske)
Se alle de bedste opskrifter med Majs
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm
køleskab, Mad til 1
person eller Mad på 30
min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------