Her får du tunfisk i 5 spændende udgaver. Med tagliatelle,
med rødløg, med blandede grønsager, som Provençal med kartofler og selvfølgelig
som i Provence.
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 23 min. 4 personer.
# Ingredienser
3 fed hvidløg
2 løg
400 g perleløg
8 meget modne
tomater
2 spsk olie
2 laurbærblade
1 lille stilk
rosmarin
4 stilke timian
1 nip mild chili
2 store skiver frisk
tun
salt og peber
* Tilberedning
Pil hvidløg og løg,
og skær dem i tynde skiver.
Pil perleløgene.
Skyl og hak tomaterne.
Opvarm olien i en
stor sauterpande.
Tilsæt de alm. løg,
og svits det 3 min, tilsæt hvidløg,
perleløg, tomater og
krydderurter.
Krydr med salt og
peber, og tilsæt chili.
Rør det godt sammen.
Bring det i kog, læg
låg på, og lad det simre 10 min for middel varme.
Krydr tunen med salt
og peber, og kom fisken på panden.
Dæk den med saucen,
og lad den simre 10 min, vend
fileterne en gang
undervejs.
Server retten straks,
mens den er varm.
Tun Provençal
med tagliatelle
Halver mængden af
sauceingredienserne.
Server tunen
ledsaget af 350 g friskkogt tagliatelle.
Tun med rødløg
Svits 4 rødløg,
pillede og i tynde skiver, på en pande med 2 spsk olie.
Lad det simre 10 min
i lidt grønsagsfond og 1 dl tør hvidvin.
Tilbered tunen heri.
Giv kogte kartofler til.
Provençal med kartofler
Halvér purløg og
tomater.
Tilsæt 400 g letkogte
kartoffelstykker sammen med fisken.
Tun med blandede
grønsager
Erstat 4 af tomaterne
med 1 grøn peberfrugt i tynde skiver og
1 courgette i små
tern.
Se alle de bedste
opskrifter med Tun Grønt Pasta Tilbehør Brød Favoritter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------