Skøn og lækker opskrift på fiskesuppe med rejer og karry. Denne
karrysuppe kan laves krads eller mild - alt efter familiens smag. - Prøv den
her!
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time
# Ingredienser
30 g smør
2 løg
2 fed hvidløg
1-2 spsk karry
2 gulerødder
1 porre
1 liter fiske-grundsuppe eller fiskebouillon af terning
500 g fast fisk, fx pighvar, hvilling, kuller
1 dl kaffefløde
125 g majs, frosne eller fra dåse
evt. 100 g friske eller frosne rejer
timian, salt, peber fra kværn
* Fremgangsmåde
1. Smelt smørret i en stor gryde.
Pil løg og hvidløg.
Skær løgene i tynde skiver og pres hvidløgsfeddene direkte
ned i gryden.
Svits begge dele, til det er gyldent.
2. Kom karry i (stærk eller mild efter smag) og rør
kraftigt.
Det brænder nemt på!
3. Skrab gulerødderne og skyl porren.
Skær begge dele i tynde skiver, der kommer i gryden.
Lad det svitse et par minutter.
4. Tilsæt den kogende suppe og lad den koge op, så det lige
akkurat bobler.
Kom fisken, der er skåret i mindre stykker, i og lad den
simre 8-10 min, til den er fast og hvid.
5. Hæld fløden i og tilsæt majs.
Lad dem gennemvarme.
Evt. kan du også tilsætte rejer. Smag retten til.
6. Lige inden serveringen drysses suppen med hakket, frisk
timian eller knust, tørret.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Se alle opskrifter på suppe HER
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.