✅ Sådan laver du en hjemmelavet karrysalat, der tager kegler HVER gang. Kom den fx ovenpå godt brød og kogte nye kartofler eller i en klassisk club sandwich...
2 stykker. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 15-20 min.
# Ingredienser
2 skiver hvede- eller rugbrød
250 g kogte nye kartofler
4 spsk cremefraiche (18 % eller yoghurt 10 % fast græsk
type)
2 æg hårdkogte og hakkede
1-2 tsk mild karry
salt og friskkværnet peber
2-3 stilke frisk dild
2 stængler bladselleri
4 blade grøn krølsalat
Drys:
bælgede friske grønne ærter
* Tilberedning
1. Kog kartoflerne i 15-20 min i letsaltet vand.
2. Hæld kogevandet fra, pil kartoflerne og afkøl dem.
De smager bedst friskkogte, men kan godt holde et par dage i køleskab.
Bland cremefraiche med æg, karry, salt, peber, dildbuketter
og udskårne bladselleri.
3. Smør evt. brødet med smør, læg salat og skiver af
kartoffel på og øverst karrysalat og ærter.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.