Har du nogen sinde prøvet at lave couscous? Helt ærligt, det
er nemmere end at koge vand!
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
2 dl grønsagsbouillon
2 tsk karry
1 spsk olie.
200 g forkogt couscous (fås i større supermarkeder)
200 g
ananas
225 g agurk
1 rød chili
50 g kokosflager
2 spsk citronsaft
3 spsk olie
salt og peber
* Tilberedning
1. Grønsagsbouillon bringes i kog med 2 tsk karry og 1
spsk olie.
Forkogt couscous strøs i, koges hurtigt op, tages fra varmen
og står og trækker i 5 min under låg.
2. Ananas frugtkød skæres i skiver og brunes på begge
sider ved stærk varme på en slip let-pande uden fedtstof.
3. Agurk skrælles, halveres på langs og skæres i
terninger.
Chili gøres i stand, udkernes og skæres i små terninger.
Kokosflager ristes lysebrune på en slip let-pande uden fedt.
Kødet fra ½ grillkylling pilles fra benene, skindet fjernes,
og kødet skæres i terninger.
4. Det hele blandes med 2 spsk citronsaft og 3 spsk
olie og vendes i couscousen.
Smages til med salt og peber og serveres straks, fordi
kokosflagerne ellers bliver bløde.
Energi pr. portion: 52 g protein, 39 g fedt, 81 g kulhydrater
= 888 kcal (3734 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.