En wokpande er formet så varmen spreder sig hurtigt og jævnt i hele panden. Der findes mange forskellige typer. Har du ingen wok, kan du fint lave retten i en stor
stegepande.
Det er en virkelig lækker
ret med grønsager!
Tid: ca 30 min. 4
pers.
# Ingredienser
2 gulerødder
2 porrer
2 peberfrugter i
forskellige farver, fx gul og rød
2 spsk olie
1 pk. frosne
sukkerærter (200 g)
1 pose valnødder (50 g)
SAUCE:
1 dl chilisauce
½ dl kinesisk soya
½-1 tsk Sambal Oelek
1-2 tsk stødt ingefær
* Fremgangsmåde
1. Skræl og striml
gulerødderne. Striml også porrer og peberfrugter.
2. Opvarm en wok
eller en stor stegepande. Hæld olien i.
Steg grønsagerne
under omrøring i 5 minutter. Tilsæt sukkerærterne.
3. Bland
ingredienserne til saucen og hæld den over grønsagerne.
Lad det hele simre
et par minutter.
4. Drys valnødderne
over og server med jasminris.
Det er let klæbrige
ris, så prøv at spise det med pinde.
Tips: Færdigskårne, blandede wokgrønsager kan købes
frosne.
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------