Sprød kyllingelever er en dejlig ret, når kyllingeleveren bliver stegt, lige som den skal. Her er den stegte kyllingelever serveret med en mild og cremet tomatsauce. Det er ikke alle, der er vilde med lever, men de
kan godt lide kyllingelever. Så prøv kyllingelever i pande, hvis I vil prøve
noget der er lidt anderledes og fx serveret med tomatsalat.
4 pers.
# Ingredienser
½ kg frosne kyllingelevere
3-4 spsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
50 g smør
3 dl tomatjuice
1½ dl piskefløde
½ tsk tørret timian
1 fed knust hvidløg
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
evt. jævning.
Tilbehør: kartofler og tomatsalat.
* Tilberedning
Tø kyllingeleverne op og fjern evt. hinder.
Tør leverne godt og vend dem i mel, tilsat salt og peber.
Steg kyllingeleverne i gyldent smør i en pande ved svag
varme 6-8 min.
Tag dem op på et serveringsfad og hold dem varme.
Kog panden af med tomatjuice.
Tilsæt piskefløde, timian og hvidløg og lad saucen koge
nogle min.
Smag til med salt og peber. Kan evt. jævnes.
Hæld saucen over de varme kyllingelevere ved serveringen.
Tips: Det er vigtigt, at kyllingeleverne ikke steges
for meget.
Se alle de bedste opskrifter med Kyllingelever eller Kylling
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.