En duftende
orientalsk ret med grønsagsfyld. Der findes sikkert lige så mange varianter af
fyldet som der findes spisesteder. Det her er en virkelig lækker ret med
grønsager
Tid: ca 40 min.
Retten er fryseegnet før fritering. Holdbarhed ca 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
PANDEKAGEDEJ:
4 æg
2 dl vand
2 dl hvedemel
1 tsk salt
1 spsk margarine
FYLD:
1 løg
1-2 fed hvidløg
2 gulerødder
1 spsk olie
1 dl grønsagsbouillon
(vand + terning)
1 ds. vandkastanjer
(140 g)
125 g haricots verts
2 dl fintsnittet
hvidkål
½ tsk salt
1 knsp hvid peber
½ tsk ingefær
PENSLING: 1
æggehvide
FRITERING: olie
* Fremgangsmåde
1. Pisk
ingredienserne til pandekagedejen sammen.
Smelt fedtstoffet på
en pande og bag tynde pandekager.
Læg dem med strimler
af smørrebrødspapir imellem, så er de lettere at skille ad.
2. Pil og hak løg og
hvidløg fint.
Skræl gulerødderne
og skær dem i små tern.
Svits det hele i
olie på en pande.
3. Hæld grønsagsbouillonen
på og lad grønsagerne simre ca 5 min.
4. Skær vandkastanjerne
i skiver og del bønnerne.
5. Kom vandkastanjer,
bønner og hvidkål på panden og lad det simre med ca 5 min.
Smag til med salt,
peber og ingefær.
6. Fordel fyldet på
pandekagerne.
Pensl kanterne med æggehvide og fold pandekagerne sammen til små pakker.
7. Opvarm olien i en
tykbundet gryde.
Temperaturen skal
være ca 180 °C.
8. Kog et par
forårsruller ad gangen til de er gyldne, ca 4 min.
9. Server
forårsrullerne nystegte med soya og en blandet salat.
Tips:
Forårsrullerne kan
sagtens forberedes i god tid, før du friterer dem.
Se alle de bedste opskrifter med Forårsruller
Se alle de bedste opskrifter med Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------