Klassiske lækre havregrynskager af den bedste slags - de er knasende sprøde og
søde med fyld af en helt perfekt luftig appelsincreme.
ca. 18 kager
# Ingredienser
100 g smør
100 g lys farin (ca. 1½ dl)
100 g havregryn
Pynt:
100 g overtrækschokolade
2 appelsinskiver skåret i 1/8
Fyld:
2 dl piskefløde
½ d1 appelsinsaft
1 tsk revet appelsinskal
* Tilberedning
Rør smør og farin godt. Vend havregrynene i.
Smør dejen tyndt ud på bagepapir eller smurt bageplade i 36
små runde
kager (ca. 6 cm i diameter), med god afstand imellem.
Bag dem midt i ovnen i ca. 5 min ved 200 °C.
Når kagerne er afkølede, overtrækkes halvdelen med smeltet
overtrækschokolade, og pyntes med appelsinstykker.
Inden servering: Pisk fløden stiv, og vend forsigtigt
appelsinskal og -saft i.
Læg fyldet imellem kagerne.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.