Her får du en skøn og lækker opskrift på torskerognssalat som
smager godt til madpakker og frokost - få opskrift på sund torskerogn her.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min.
# Ingredienser
200 g kogt
torskerogn
125 g bælgede ærter
2-3 stilke blegselleri
1 bdt bredbladet
persille eller fintklippet purløg
Dressing:
1 dl ymer
½ dl skummetmælk
1-2 spsk citronsaft
salt, peber
* Tilberedning
1. Pil eventuelle
hinder fra rognen og skær den i mindre stykker.
Snit blegsellerien
fint.
2. Rør dressingen
sammen og smag den godt til.
3. Bland torskerogn,
ærter og blegselleri og vend det i dressingen.
Kom salaten i en
skål. Kom persille over og server.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.