Intet slår den dejlige aroma af champignon. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 15 min. Tilberedningstid: 10 min.
Kuverter: 4
# Ingredienser
3 fed hvidløg
1 dusk persille
2 store champignon
100 blødgjort smør
4 mellemstore kyllingebrystfileter
0,8 dl hvedemel
2 spsk olie
6 grofthakkede aflange tomater
2,5 dl hønsebouillon
server med spinat
* Tilberedning
1. Purér hvidløg, persille og champignon i 30 sekunder i en
foodprocessor.
Tilsæt smørret i en røreskål og pisk det med en træske,
indtil det har en cremet konsistens.
2. Fjern overflødigt fedt og sener fra kødet.
Skær en lomme ned i hvert bryst og fyld den med en
spiseskefuld af smørblandingen.
Sæt resten af blandingen til side. Vend kødstykkerne i mel.
3. Varm halvdelen af olien i en tykbundet gryde.
Læg kyllingekødet i og steg det ved jævn varme i 3-4 min på
hver side.
Tag kødet af varmen og stil det til side.
4. Tilsæt tomater i gryden og svits dem ved høj varme i 1 min.
Tilsæt bouillon og kog det i endnu 30 sekunder.
Rør resten af smørblandingen i.
5. Hæld saucen over kødet og server det straks med dampet
spinat som tilbehør for derved at skabe balance til den kraftige smag.
Prøv sammen med:
Forret: Små
ostescones med røget ørred
Dessert: Mango-
og passionsfrugt dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.