Et
stykke rugbrød med skinke og æggesalat er en rigtig klassiker. Her er
æggesalaten piftet op med sprød bladselleri og frisk dild.
Arbejdstid:
20 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
#
Ingredienser til :
2
skiver groft rugbrød
4
blade grøn salat
4
skiver kogt røget skinke
Æggesalat:
2-3
hårdkogte æg (hakkede)
2
stilke bladselleri (fintsnittet)
1
dl cremefraiche 18%
1
tsk stærk sennep
2 spsk
friske dildduske
salt
og friskkværnet peber
*
Sådan
laver du Skinke med æggesalat:
Læg
salatblade og skinke på brødskiverne.
Bland
æg med bladselleri, cremefraiche, sennep og fintklippet dild.
Smag
til med salt, peber og evt. mere sennep.
Anret
æggesalaten på skinken og server.
Her
finder du flere opskrifter på dejligt smørrebrød.
Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Kilde: Hjemmets bedste MAD