Hvis du ikke har
prøvet denne nemme chokoladeis med dejlig æblecreme, så er det på tide at lave den
i dag - den er ganske enkel og vildt lækker
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min. Frysetid: 3-4 timer
# Ingredienser:
Chokolade-is:
100 g mørk chokolade
4 spsk vand
125 g sukker (10 dl)
2 tsk vaniljesukker
½ liter piskefløde
Æblecreme:
2 æggehvider
2 spsk sukker
2 dl æblemos
2 tsk citronsaft
* Tilberedning:
1. Bræk chokoladen i
mindre stykker og smelt den sammen med
vand, sukker og vanilje.
Lad chokoladesaucen
svale.
Pisk fløden til skum
og rør den i chokoladesaucen.
Kom iscremen i en
form eller i skål og dæk med låg eller folie.
Lad ismassen fryse mindst 4 timer.
Rør et par gange i
den de første 2 timer af frysetiden.
2. Pisk æggehviderne
stive og pisk sukkeret i.
Vend æblemosen i.
Smag æblecremen til
med citronsaft og sæt den koldt.
3. Fordel
chokoladeisen i portionsglas.
Hæld æblecremen over
og pynt med tynde æblesnitter som
kan drysses med lidt
tesukker.
Sæt en isvaffel i
hver portion og server straks.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.