Elotes eller mexicansk gademajs - er afhængig af cotija/ost for
at holde toppings på plads. Her har vi byttet græsk yoghurt (og feta, oregano, rødløg
og basilikum) ind med en græsk-inspireret version, du kommer til at elske.
4 portioner. Forberedelsestid:
5 min. Samlet tid: 25 min. Kalorier pr portion: 258
# Ingredienser
4 majskolber uden blade,
evt halverede
1 kop fint smuldret feta
3 spsk finthakket rødløg
2 tsk finthakket frisk
basilikum, plus mere til servering
1¼ tsk tørret oregano
½ kop græsk yoghurt
½ tsk sød eller røget paprika
Citronbåde, til servering
* Tilberedning
1. Arbejd i hold, hvis
det er nødvendigt, i en airfryer-kurv,
arranger majs i et enkelt
lag.
Kog ved 200 °C, 10-12
min, vend halvvejs igennem, indtil lys gul og mør.
2. I mellemtiden blandes
feta, løg, basilikum og oregano i en mellemstor skål,
indtil det er godt blandet.
3. Fordel 2 spsk yoghurt
på hver kolbe, og top med fetablanding.
Drys med paprika og pynt
med mere basilikum.
Serveres lun eller ved
stuetemperatur med citronbåde ved siden af.
At bruge en airfryer til at tilberede majskolber er lige så sundt
som at koge, da det tilbereder dem uden olie.
Server som forret til et middagsselskab med græsk tema med stegt
lammekød, græsk salat og skordalia.
Selvfølgelig kan du bruge denne tilberedningsmetode til almindelige
majskolber eller enhver anden opskrift, der kræver kogte majskolber.
Hvis dine majskolber er for lange til at passe i din airfryer,
er det ikke noget problem. Skær dem bare i to, så de passer.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------