Her får du sild og pålæg i flere spændende udgaver. Fx
Silde-citroncreme, Ungarske sild, Sildepålæg eller Røgede sild med gulerødder.
Forberedelse: 15
min. 6 personer.
# Ingredienser
3 sildefileter
2½ dl mælk
1 løg
100 g kvark
saften af ½ citron
1 spsk whisky
salt og peber
* Tilberedning
Læg sildefileterne i
en lav skål.
Stænk dem med mælk,
og lad dem stå koldt 1 time.
Hæld mælken fra
sildene, og skær dem i stykker.
Pil løgene.
Kom alle
ingredienserne i en foodprocessor, og hak dem fint,
indtil massen bliver
ensartet. Smag til med salt og peber.
Serveres med skiver
af fuldkornsbrød og citronbåde.
Silde-citroncreme
I en foodprocessor hakkes 4 sildefileter, 150 g kvark,
1 finthakket forårsløg, saften af 1 citron, 1 tsk sennep og
peber.
Ungarske sild
Pynt sildefileter med en blanding af hakkede løg, 1 stænk
olie,
yoghurt, laurbærblade, timian og peber. Køl dem af.
Sildepålæg
Læg laurbærblade og peberkorn i blød i 2½ dl mælk.
Hæld mælken over sildefileterne, dæk dem til, og
stil dem i køleskab 12 timer.
Hæld væsken fra, og hak sildene sammen med 1 løg,
2 spsk fløde og saften af 1 citron.
Røgede sild med gulerødder.
I en foodprocessor finthakkes 125 g sildefileter, 1 spsk
rosa peberkorn
og 250 g gulerodsskiver blancheret med 1 helt fed hvidløg.
Smør det på skiver af Granny Smith æbler dryppet med
citronsaft.
Se alle de bedste opskrifter med Drinks Snacks/sødt Forretter Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------