Pizza behøver ikke at være kedelig, og i denne opskrift findes ideer til, hvordan man kan pifte dem op med et spændende krydderi.
Tilberedningstid: 35 min. Til 1 person: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
125 g gærdej
1 spsk tomatpuré
50 g frisk spinat
2-3 kviste persille
2-3 kviste purløg
75 g cremefraiche
1 æg
1 knsp oregano
1 knsp basilikum
1 hårdkogt æg
salt og friskkværnet peber
100 g mozzarella
* Tilberedning
Rul gærdej en ud på et melet bord og læg den på en smurt
bageplade eller
i en særlig pizzaform.
Pensl med tomatpuré.
Hak løget fint, gør spinaten og krydderurterne i stand og
hak dem ligeledes fint.
Rør cremefraiche og æg sammen, smag til med salt og peber og
fordel blandingen på pizzabunden.
Fordel løg, spinat og krydderurter på pizzaen.
Drys med oregano og basilikum.
Hak det hårdkogte æg og drys det over.
Krydr med salt og peber.
Skær osten i terninger og kom dem på pizzaen.
Bag pizzaen i en 200 °C varm ovn i 15-20 min. og
server den rygende varm.
Tips: »Pizza Margherita« er ganske enkel at lave. Fordel
blot masser af røde, fuldmodne tomater skåret i skiver, mozzarella og friske
basilikumblade på pizzadejen. Det er bare ægte italiensk.
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.