Læg en portion dressing på bladselleristilkene og top med strimler
af spegeskinke. En meget flot anretning til en forret, en buffet, natmad eller
blot til 1 person
Tilberedningstid: 15 min. Til 1 portion: kan udvides til
flere.
# Ingredienser
1 mellemstor bladselleri
Til fyldet:
125 g kvark
½ dl cremefraiche
1-2 dråber engelsk sauce
saften af ¼ citron
½ løg
½ rød peberfrugt
½ syltet agurk
½ tomat
20 g friskrevet parmesan
salt og friskkværnet peber
1 knsp cayennepeber
50 g spegeskinke
* Tilberedning
Gør bladselleri en i stand og skyl den under rindende koldt
vand.
Lad den dryppe helt af og skær stænglerne i mindre stykker.
Rør kvark, cremefraiche, engelsk sauce og citronsaft til en
dressing.
Hak løget fint og skær peberfrugten i små terninger.
Bland løg og peberfrugt i dressingen.
Hak den syltede agurk fint.
Skold og flå tomaten og skær tomatkødet i små terninger.
Rør begge dele i dressingen.
Rør den revne parmesan i og smag til med salt, peber og
cayenne.
Fordel dressingen på bladselleristykkerne.
Skær spegeskinken i fine strimler og fordel dem over den
fyldte bladselleri.
Se også:
Bladselleri
med leverpølsefyld
Bladselleri
med flødeostefyld
Bladselleri
med Roquefortfyld
Se de bedste opskrifter med Mad til 1
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv
selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad på 30 min eller
Børnekokke.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.