Pølserne bliver
ekstra gode, hvis du steger dem langsomt på panden. Her bliver de serveret med
en varm kartoffelsalat med masser af grønsager
2 personer. Er du alene så halver
portionen. Arbejdstid:
25 min. Koge/stegetid: 20 min.
#
250 g kødfulde
pølser
½ spsk olie
Kartoffelsalat:
400 g kartofler
(kogte, i skiver, både eller terninger)
2 gulerødder
(skrællet, skåret på skrå)
125 g grønne bønner
1 rødløg
(fintsnittet)
Sauce:
1 dl bouillon eller
vand
½ dl eddike
2 spsk sirup eller
sukker
1 tsk majsstivelse
½ dl piskefløde
purløg og dild
salt og peber
*
Nip bønnerne og blanchér
dem sammen med gulerødder og rødløg i kogende, letsaltet vand i 3-4 min.
Læg dem straks i
iskoldt vand og lad dem dryppe af.
Steg pølserne
langsomt på en pande med olie i ca. 8 min.
Rør bouillon,
eddike, sirup og majsstivelse sammen i en gryde og kog det igennem.
Tilsæt fløde, kog
det igennem og smag til med salt og peber.
Vend kartofler og
grønsager i saucen og tilsæt friskhakkede krydderurter.
Server med de stegte
pølser.
Kålpølser
indeholder slet ikke kål, men navnet kommer af, at du skulle have ekstra gode
pølser til julens Krøstekål eller grønlangkål. Så en kålpølse er en ekstra
god pølse.
Kilde: Hjemmets bedste MAD