Der skal kun tre trin til for at fremtrylle disse krydrede kyllingelår.
De sultne gæster behøver ikke vente længe. Server med naturris og en blandet salat
til.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 45 min. 4 portioner • Man beregner
2 kyllingelår/person.
#Ingredienser
8 kyllingelår
1 fed hvidløg
1 tsk sort peber
1½ dl tomatpuré
1 dl sennep
½ porre, hakket
1 tsk tabasco
½ tsk chilipeber
* Tilberedning
1. Sæt ovnen på 175 °C.
Gnid kyllingelårene med hvidløget.
Drys ½ tsk peber over og læg kyllingelårene i et ovnfast fad.
2. Bland resten af peberet med tomatpuré, sennep, porre,
tabasco og chilipeber i en skål.
Bland godt og hæld blandingen over kyllingen. Dæk med folie.
3. Stil kyllingen i ovnen og steg i 45 min, til kyllingen er
helt
gennemstegt og afgiver en klar sky, når man stikker i kødet
med en gaffel.
Anret på et serveringsfad og server straks.
MIKROOVNSTIPS
Forbered kyllingen som opskriften anviser frem t.o.m. trin 2.
Anvend et mikroegnet fad. Dæk med mikrofilm.
Steg i mikroovnen på høj effekt i ca. 15 min, til kyllingen er
færdig.
Tips:
Læg kyllingen i mælk 1 time, inden den skal marineres eller
paneres. Det gør at kyllingen bliver mere mør og den tager
lettere smag af marinaden.
Marinaden kan også anvendes til svinekød, schnitzel,
fast fisk eller rejer. Lad kødet ligge en tid i marinaden,
så det tager godt til sig af smagen.
Lækre kyllingelår:
Pr. portion (med skind): Energi: Kcal 384 = kj 1613
Kulhydrat 9 g Protein 42 g Fedt 20 g (46%) Fibre 2 g
Se alle de bedste opskrifter med Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.