Nektariner og
hindbær er en udsøgt kombination. Vingeléen ovenpå giver en herlig syrlig smag
til frugterne. Denne gode dessert hitter altid! Kan virkelig anbefales
Tid: 40 min, heraf
20-25 min i ovnen. 12 stk.
# Ingredienser
200 g smør eller margarine
1 dl sukker
1 tsk vaniljesukker
3 æg
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
2½ dl kvark
saft af 1 citron
3-4 nektariner
300 g frosne hindbær
1 glas ribsgelé
* Fremgangsmåde
1. Rør fedtstof og
sukker sammen i en skål.
2. Tilsæt vaniljesukker.
Del æggene og rør en
æggeblomme i ad gangen.
3. Mel og bagepulver
røres i.
4.Tilsæt halvdelen
af kvarken sammen med citronsaften.
5. Pisk æggehviderne
til fast skum. Vend dem forsigtigt i.
6. Smør en lille
bradepande kom dejen i så den fylder hele formen.
7. Bag den midt i en
200 °C varm ovn i 20-25 min. Lad kagen køle af.
8. Vend den ud på et
fad. Fordel resten af kvarken henover.
9. Skræl
nektarinerne og halver dem. Skær dem i meget tynde skiver.
10. Dæk hele kagen
med rækker af skivede nektariner skiftevis med hindbær.
11. Smelt ribsgeléen
og hæld den over frugterne. Server.
Tips: I stedet for friske nektariner kan du bruge
ferskner fra dåse.
Skær dem i skiver og
læg dem på kagen som anvist ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Tærte
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------