Det er både lækkert og smukt med forskelligt farvede tortellini. Giv disse fyldte pastapuder yderligere smag med en basilikumvinaigrette.
Server med en grøn salat.
Forberedelse 10 min. Tilberedning 10 min. 4 portioner
# Ingredienser
250 g tortellini med ostefyld
2 røde peberfrugter
VINAIGRETTE:
2 fed hvidløg
½ dl rødvinseddike
½ dl hønsebouillon
2 spsk hakket frisk basilikum eller
1 tsk tørret basilikum
½ tsk dijonsennep
½ tsk friskkværnet peber
2 spsk olie
* Tilberedning
1. Kog tortellinien efter pakkens anvisninger.
Rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler.
Kom peberfrugterne ned til tortellinien de sidste
minutter af kogetiden.
Lad tortellini og peberfrugt dryppe af i et dørslag.
2. Bland vinaigretten mens tortellinien koger.
Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint.
Pisk vineddike, bouillon, basilikum, hvidløg, sennep,
peber og olie til alt er godt blandet.
3. Læg tortellini og peberfrugt i en stor skål.
Dryp vinaigretten over tortellinien og vend det rundt
så al pasta dækkes med dressing.
Anret pastaen på 4 tallerkener.
VARIATION
Prøv at anvende basilikumvinaigretten til en kold
pastasalat.
Den er også god til en kartoffelsalat.
Brogede tortellini:
Pr. portion: Energi: Kcal 555 = kj 2382
Kulhydrat 50 g Protein 11 g Fedt 8 g (23%) Fibre 5 g
• Rød peberfrugt indeholder meget C-vitamin.
Tips:
Tør basilikum: Skyl og tør på køkkenrulle.
Lad bladene tørre på en rist eller hæng kvistene
med hovederne nedad, mørkt og tørt.
Smuldr ned i et glas.
Opbevar friske basilikumkviste i et glas
med koldt vand. Dæk med et stykke fugtig
køkkenrulle. De holder sig på køl i op til en uge.
Se alle de bedste opskrifter med Pasta/nudler eller Ris/bønner/gryn
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.