Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx Peach
Melba med ribs, med jordbær eller Peach Melba med pære. En klassisk dessert af Auguste
Escoffier
Forberedelse: 30 min.
Tilberedning: 15 min. 4 personer
# Ingredienser
4 modne ferskner
2½ dl Kirsch brandy eller kirsebærvin
100 g hvid chokolade
200 g hindbær
1 spsk flormelis
4 kugler vaniljeis
4 stykker fransk nougat
* Tilberedning
Skræl fersknerne, skær dem i halve, og udkern dem.
Kom i en gryde med vinen, og lad det koge for lav varme 15
min,
indtil fersknerne er møre. Køl af.
Bræk chokoladen i stykker, og smelt over vandbad.
Pisk fløden, og tilsæt den. Køl af.
Bland hindbær og flormelis i en blender eller foodprocessor,
indtil blandingen er jævn.
Anret 2 halve ferskner og en kugle is i hvert glas.
Dæk med hvid chokoladesauce og derefter med hindbærpuré.
Top med et stykke nougat, og server straks.
Peach Melba uden vin
Pochér fersknerne I en vaniljesirup.
Skær dem i halve, og udkern dem. Servér med vaniljeis,
200 g hindbær blandet med 70 g flormelis, flødeskum og
hele hindbær.
Peach Melba med ribs
Fortynd 8 spsk ribsgelé med en smule varmt vand.
Servér ½ pocheret fersken med vaniljeis.
Dryp med ribssirup, tilføj flødeskum og ristede mandler.
Peach Melba med jordbær
Udskift fersknerne med 350 g jordbær i skiver.
Servér med vaniljeis, hindbærpuré, flødeskum og
mandelflager.
Peach Melba med pære
Brug pocherede pærer skåret i halve.
Servér med vaniljeis, ribspuré, flødeskum og halve valnødder.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet
Frugt og bær Peach Melba
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------