Koftas er lidt ligesom frikadeller eller kødboller og består
af hakket oksekød med skønne krydderier, bl.a. hvidløg, gurkemeje, spidskommen,
ingefær. Se opskriften her
4 personer
# Ingredienser
2 store løg
3 fed hvidløg
500 g hakket oksekød
2 tsk gurkemeje
2 tsk chili
2 tsk stødt
koriander
2 tsk stødt
spidskommen
2 tsk friskrevet
ingefær
2 tsk salt
1 æg
olie
* Tilberedning
Hak et løg og to
hvidløgsfed fint.
Bland det hakkede
kød i en skål med løg, hvidløg, krydderier og æg.
Rør farsen grundigt
og form den til små kugler.
Steg dem på alle sider
i varm olie og læg dem på køkkenrulle.
Skær det sidste løg
og hvidløgsfed i tyndeskiver og steg det sprødt i olie.
Anret koftaerne med
de ristede løg over server ris, dampet spinat og
evt. indiske naan brød til.
Du kan også prøve at lave chapatti, som er et andet type indisk
brød.
Du finder opskriften på chapatti her.
INFO: Kofta er en familie af frikadeller eller kødboller,
der findes i Balkan, mellemøstlige, sydkaukasiske, sydasiatiske og
centralasiatiske køkkener.
Se alle de bedste opskrifter med Indisk
mad
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.