Koteletter i cremet
champignonsauce med et pift af citron. Retten er et kæmpe hit. Vores
opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld pastaret
4 personer. Koge-/stegetid:
ca 30 min.
# Ingredienser
300 g fuldkornspasta
4 koteletter
salt og peber
1 spsk olie
250 g champignoner
2 dl hønsebouillon
1 spsk citronsaft
1 tsk citronskal
1 dl
madlavningsfløde
1 rød peber
Pynt: citron både og
persille
* Tilberedning
1. Kog pastaen efter
anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
2. Krydr kødet med
salt og peber.
Brun kødet i olie på
en pande, og steg færdigt ved jævn varme.
Tag kødet af panden.
3. Rens
champignonerne, og skær dem i kvarter.
Svits champignonerne
kort, og tilsæt bouillon samt citronsaft- og skal.
Rør
madlavningsfløden i, og kog saucen igennem nogle min.
Smag til med salt og peber.
4. Vend pastaen i saucen, og fordel tern af rød peber over.
Pynt med citron både og persille, og server med salat.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.