Hvis du hidtil kun
har brugt rabarber til desserter, så er du gået glip af noget. De smager ganske
enkelt pragtfuldt til kød!
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
50 g sukker
25 g smør
3 spsk æbleeddike
10 grønne peberkorn
250 g rabarber
salt og peber
2 spsk olie
4 mørbradbøffer (a
75 g)
* Tilberedning
1. 50 g sukker, 25 g smør, 3 spsk æbleeddike og
10 grønne peberkorn bringes i kog på en pande, hvor det skal stå og koge i 5
minutter.
2. 250 g rabarber gøres i stand og skæres i små
stykker.
Rabarberne hældes på
panden, hvor de skal koge svagt i 5-6 minutter.
Smag til med salt og
peber, og hold det hele varmt.
3. På en anden pande varmes 2 spsk olie op.
4 mørbradbøffer
drysses med salt og steges kraftigt i 5 minutter på hver side ved middel til
stærk varme.
Serveres sammen med
rabarberne.
Energi pr. portion:
17 g protein. 22 g fedt. 26 g kulhydrater = 375 kcal (1570 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.