Denne opskrift vil være nyttig for dem, der allerede har
købt en brødmaskine og ikke ved, hvor de skal begynde at bruge den. Brød på
vand er den nemmeste og mest overkommelige bagemulighed. Ikke desto mindre vil
brødet vise sig at være frodigt, velsmagende og meget aromatisk.
Tid 240 minutter
# Ingredienser
Hvedemel 400 g
Vand 270 ml
Frisk gær 10 g
Vegetabilsk olie
40 ml
Melis 20 g
Salt 5 g
* Tilberedning
Smuldr levende gær ned
i skålen i en brødmaskine.
Sigt derefter melet og
hæld vegetabilsk olie i.
Mål vand op, fortynd
salt og sukker i det. Hæld vandet i bageskålen.
Vælg Basic
-programmet, medium skorpe, og tryk på Start.
Pak det færdige brød
ind i et håndklæde, lad det afkøle, skær det derefter og server.
Kalorieindhold 200,3 kcal pr. 100 g
Proteiner 5,7 g.
Fedtstoffer 6,9 g. Kulhydrater 54,2 g.
Se alle
de bedste opskrifter med Bagemaskine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.