Her er en god opskrift på en lækker rødbedegryde. En skøn og
rustik gryderet med rødbeder, kartofler, løg og selleri. Det er rodfrugter for pengene
Til 4 personer. Tilberedningstid:
½ time. Kogetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
500 g rødbeder
4 kartofler
4 løg
1 stykke selleri, ca
150 g
3 spsk margarine
4 dl
grønsagsbouillon eller suppe
salt, peber
1 bdt persille
* Tilberedning
1. Skræl rødbeder og
kartofler. Skær dem i 2x2 cm store tern.
2. Pil løgene og hak
dem groft.
Skær det skrællede stykke selleri i 1 cm store tern.
3. Lad fedtstoffet
blive gyldent i en gryde.
Kom rødbeder og løg
heri og lad det svitse få minutter.
4. Kom kartofler og
selleri i og hæld grønsagsbouillon eller suppe ved - det skal lige dække alle ingredienser
i gryden.
5. Drys med salt og
peber og lad retten småkoge under låg i ca 20 min.
6. Drys persillen på
retten og server den med groft brød.
Se også de andre gode opskrifter med grønsager HER
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.