Dyrebøffer med røget skinke, rosmarin og smeltet ost. Det er
let - 5-10 min i ovnen og I kan guffe løs. Server
små persillevendte kartofler og ristede svampe til.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 30 min.
# Ingredienser
800 g dyrefilet
50 g smør
salt og peber
2 tsk salvie
1 tsk rosmarin
4 skiver røget
skinke
4-6 skiver fuldfed ost
2 dl bouillon (evt.
af terning)
1 glas tør sherry
* Tilberedning
1. Skær fileten i
4-6 bøffer.
Bank dem let og brun
dem i smør på en pande.
Lad dem stege et par
minutter endnu.
Drys med salt og
peber.
2. Læg bøfferne i et
ovnfast fad og drys salvie og rosmarin over.
3. Læg skinkeskiver
over kødet og dæk med osteskiverne.
4. Kog panden af med
bouillon og sherry og hæld skyen i fadet til bøfferne.
5. Gratiner retten i
ovnen ved 225 °C i 5-10 min. eller til osten er smeltet.
6. Server små
persillevendte kartofler til samt ristede svampe.
Find flere gode opskrifter på tilbehør til vildt HER
Se flere dejlige retter med vildt HER eller en grøn salat HER