Tomatsalaten smager forrygende til de fleste kødretter. Brug
gerne forskellige tomater, og skær dem ud i forskellige størrelser. Retten er
et kæmpe hit ✅
4 personer. Arbejdstid: ca 20 min.
# Ingredienser
600 g forskellige tomater
2 majskolber i svøb
50 g hel parmesanost
1 håndfuld frisk basilikum
olie
salt og peber
* Tilberedning
1. Skær tomaterne i forskellige størrelser, fx skiver, både
og tern - men lad være med at blande dem.
2. Grill majskolberne med svøb, til de er godt brankede og
sorte på alle sider.
Fjern bladene, og skær majsene fra kolberne.
3. Anret tomaterne, top med majs, friskhøvlet parmesan og
frisk basilikum.
Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.