Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 15 minutter, plus
braisering 55-65 min.
# Ingredienser
2 store løg
1 fed hvidløg
5 spsk gåsefedt
2 spsk paprika, edelsüss
2 spsk rosenpaprika
800 g kyllingekød i tern
4 grønne peberfrugter
400 g flåede tomater
4 ½ dl fjerkræfond
salt og peber
1-2 spsk friske merianblade
½ spsk hel kommen
250 g ægnudler
hakket persille til pynt
* Tilberedning
Pil løg og hvidløg, og skær dem i skiver.
Svits dem 3-4 min i det varme gåsefedt.
Rør paprika i, og lad den riste med i ca. 3-4 min.
Kom kødet i, og brun det i 4-5 min.
Kom det hele i den gennemvædede stegeso.
Gør peberfrugterne i stand, skyl dem, og skær dem i mindre
stykker.
Kom dem ned til gullaschen sammen med tomater og fond, og
krydr.
Giv det 55-65 min i ovnen under låg ved 200 °C.
Tilbered ægnudlerne efter anvisningen på pakken.
Hæld dem i en sigte, og lad dem dryppe af.
Anret dem sammen med gullaschen, og server straks drysset
med persille.
Pr. portion ca. 595 kcal/2499 kj, 53 g protein, 19 g fedt,
51 g kulhydrater
Ikea forhandler en fremragende stegeso
Se flere
opskrifter med Stegeso
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------