De bedste flûtes bager du selv. Prøv en eller flere af vore opskrifter. Flûte med pære og appelsin, flûte grove, flûte med femkorn, flûte med havreklid, flûte lette, små flûte med hvidløg og flûte med krydderurter, flûtes med gods i.
Brød Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 20 min. Hævetid: 1 døgn + 1 time. Bagetid: 25 min. Let at
lave. Lav pris. Fryse-egnet. 2-3 flutes.
# Ingredienser
til Flûtes med gods i:
15 g gær
250 g durummel
350 g hvedemel
30 g hvedeklid
150 g korn og frø-blanding
20 g salt
*
Sådan laves Flûtes med gods i:
1. Kom 6 dl koldt vand i skålen til en røremaskine og opløs gæren heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser og brug dejkrogen til at ælte
dejen sammen med.
Dejen er meget lind, men efter 15-20 min. på næsten højeste
hastighed samler den sig, så den slår mod siderne af skålen.
Pas på, at røremaskinen ikke ryster ned fra bordet.
Dejen skal æltes i mindst 15 min.
2. Hæld dejen i en bøtte, der evt. er smurt med lidt olie,
og dæk den med film.
Lad dejen stå i køleskabet i mindst et døgn (den kan sagtens
stå i en uge).
3. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og del den i to eller
tre dele.
Rul disse ud til pølser, der lægges på en bølgeformet
bageplade (beregnet til flutes) med bagepapir.
Drys lidt mel på.
Alternativt kan du vælge at bage dejen som runde brød på en
flad bageplade.
Lad brødene hæve tildækket i 1 time.
4. Bag dem i ca. 25 min. i en 220 °C varm ovn.
Energi pr. portion 248 kcal / 1037 kJ Fedt: 3 gram Kulhydrat: 43 gram Protein:
8 gram Kostfibre: 3 gram
Se flere
opskrifter med Flûtes
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------