Frisk hjemmebagt brød spises meget hurtigt fra bordet og er efterspurgt.
Hvis du vil prøve dig selv med brødmaskine, kan du starte med lyst rugbrød.
Tid 240 minutter
# Ingredienser
Vand 220 ml
Rugmel 130 g
Hvedemel 200 g
Vegetabilsk olie
40 ml
Melis 20 g
Salt 5 g
Tørgær 6 g (1 strøget tsk)
* Tilberedning
Alle ingredienser til
fremstilling af rugbrød skal have stuetemperatur.
Hæld vand og
vegetabilsk olie i skålen på maskinen. Tilsæt sukker og salt.
Sigt rug- og hvedemel
og kom det i skålen. Tilsæt derefter tørgær.
Luk brødmaskinen, indstil
program og start.
Efter bipet tages
brødet ud, pakkes i et håndklæde og afkøles.
Brødet er luftigt og
meget velsmagende.
Kalorieindhold 265,9 kcal pr. 100 g
Proteiner 9,1 g.
Fedtstoffer 7,2 g. Kulhydrater 73,1 g.
Se alle
de bedste opskrifter med Bagemaskine
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.