Laksekarbonader af hakket laksefilet serveret med pasta, kogt broccoli og hakket basilikum.
Lækker aftensmad med fisk. Klik her og se den bedste opskrift.
Til 4 personer.
# Ingredienser
650 g hakket laks
2 spsk kapers
½ rød peberfrugt
2 spsk skalotteløg
1 tsk dijonsennep
75 g smør eller
margarine
Sauce:
½ løg
50 g smør eller
margarine
20 g hvedemel
2 dl bouillon
3 dl piskefløde
salt
1 spsk
madagascarpeber
2 tsk dijonsennep
Tilbehør:
Pasta, kogt broccoli
og hakket basilikum
* Tilberedning
Bland fisken med
hakkede kapers, finthakket peberfrugt og løg samt sennep.
Rør sammen og form farsen til 4
karbonader.
Steg dem gyldne i
fedtstoffet.
Sauce: Løget hakkes
fint og sauteres i fedtstoffet.
Melet røres i.
Bouillon, fløde,
salt, let knuste peberkorn og sennep tilsættes.
Lad saucen koge
igennem.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.