Da man begyndte at spise tapas, var der født en spansk tradition, der siden er blevet vældig populær over hele verden. Kogebog.dk giver dig opskrifterne
Her er en opskrift med Bondebrød med hvidløgsrejer
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca 10 minutter plus tid
til at trække
# Ingredienser
250 g pillede rejer
havsalt
2 fed hvidløg
2 spsk olie
2 tørrede chilier
12 små skiver bondebrød
2 spsk hakket persille
* Tilberedning
1. Drys rejerne med havsalt og lad dem trække i 10 minutter.
Hvidløgsfeddene skrælles og halveres.
2. Olien varmes op på en pande, og hvidløgsfeddene steges
let i den sammen med den tørrede chili.
Hvidløgsfeddene må ikke blive brune.
Derpå mases hvidløgsfeddene ud i olien,
3. Rejerne tilsættes og steges under omrøring, til de har en
fin rød farve og er gennemstegt.
De tages op af panden og holdes varme.
4. Brødskiverne ristes gyldne på begge sider på panden.
Rejerne fordeles på brødet og drysses med den hakkede
persille.
Pr. portion ca 253 kcal/1061 kj. 17 g protein, 5 g fedt, 35
g kulhydrat
Se alle de bedste opskrifter med Tapas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------