Gulerodsgryden er
velsmagende - alene eller som tilbehør til en kødret. God gryde til hele året.
Prøv den; måske bliver det familiens yndlingsret.
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ½ time. Ikke særlig fryseegnet
# Ingredienser
150 g bacon
2 løg
8 gulerødder
3.dl bouillon (af terning)
250 g champignon
1 citron
salt og peber
½ bdt persille
* Fremgangsmåde:
1. Skær bacon i
tynde strimler, der steges sprøde i en gryde.
Tag dem op med en
hulske.
2. Rens grønsagerne
og skær gulerødderne i tynde skiver.
Hak løgene fint.
Skær champignon i kvarte.
Svits det hele i baconfedtet i 5 min.
Hæld bouillon ved og bring det i kog i andre 5 min.
3. Smag retten til
med citronsaft, salt og peber.
Drys med persille.
Et lille stykke røget bacon kan gøre underværker for smagen.