Denne kartoffelsalat laves nemt på grillen. Kog kartoflerne
i god tid, inden de kommer på grillen, så tager det kun et øjeblik at lave en
varm kartoffelsalat, der passer til det hele.
Retten er et kæmpe hit ✅
4 personer. Arbejdstid: ca 20 minutter + kogetid
# Ingredienser
600 g vaskede kartofler (gerne nye)
1 spsk olie fx olie
1 håndfuld rucola
2-3 spsk oliven
Kapersvinaigrette:
¼ dl æbleeddike
½ dl olie
1 tsk dijonsennep
1 tsk flydende honning
salt og peber
1-2 spsk salte kapers
* Tilberedning
1. Kog kartoflerne lige netop møre. Kasser kogevandet.
Vend kartofler med olie, og læg dem i en foliebakke.
Læg bakken på grillen, og steg, til kartoflerne er gyldne.
Ryst evt. bakken lidt undervejs, så kartoflerne ikke brænder
på.
2. Skyl og slyng rucola.
Rør ingredienserne til vinaigretten sammen.
3. Tag kartoflerne af varmen, og vend med kapersvinaigrette,
rucola og oliven.
✅ Årets bedste opskrifter fås på
Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.