Selv feinschmeckere kan med god samvittighed sætte tænderne i medisterpølse, når den er lavet efter denne sensationelt krydrede opskrift
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
200 g løg
2 spsk smør
4 spsk stærk karryketchup
2 dl vand
1 spsk oksefond (færdigkøbt)
300 g godt krydret medisterpølse
2 spsk varm olie
salt, peber og cayennepeber
purløg
kartoffelbåde eller rösti (færdigkøbte)
* Tilberedning
1. Løg skæres i fine strimler og brunes let i 2 spsk
smeltet smør i 5 min ved middel varme.
Karryketchup og 2 dl vand hældes ved.
1 spsk oksefond til steaks røres i.
Det hele bringes i kog og småkoger uden låg i 5 minutter.
2. Medisterpølse steges i 2 spsk varm olie i 5-6
minutter ved middel varme.
Saucen smages godt til med salt, peber og cayennepeber og
anrettes sammen med pølsen.
Drys snittet purløg over.
Bagte kartoffelbåde eller rösti passer til.
Energi pr. portion: 26 g protein. 60 g fedt, 12 g kulhydrater
= 691 kcal (2894 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.