Gule flækærter har et højt indhold af protein, der kan erstatte kød og fisk. Det giver en god variation i madplanen. Desuden er produkterne rimelige i pris
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 45-60 min. Fryseegnet
# Ingredienser
2½ dl gule flækærter
1½ liter bouillon af
terning
salt, peber
Krydderurtebuket:
porregrønt,
grønsagstoppe, 2-3 kviste løvstikke, 1 bdt persille
Endvidere:
3-4 skiver
franskbrød
evt. 3-4 gode
wienerpølser
2 spsk olie
* Fremgangsmåde
1. Kog ærterne møre
i bouillonen 45-60 min sammen med en krydderurtebuket af porretoppe,
grønsagstoppe, løvstikke og persille.
2. Fjern
krydderurtebuketten og purér ærterne gennem en sigte eller kom dem i blenderen.
Smag til med salt og
peber.
3. Skær brødet i små
terninger og evt. pølser i skiver og rist det let i olie.
4. Server ærtesuppen
rygende varm med et drys brødterninger og pølseskiver.
Se alle de bedste opskrifter med Gule ærter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------