Her er en enkel omelet
fyldt med tomater, sardiner, der kombinerer aspargeskartoffel, forårsløg og basilikum.
Omeletten er traditionel Omelet façon pissaladière
4 Personer
# Ingredienser
12 syltede
daddeltomater (eller cherrytomater)
havsalt og
friskkværnet peber
olie
8 æg
4 mellemstore
aspargeskartofler i skiver (kogt i forvejen)
8 hele sardiner i olie
4 forårsløg
lidt frisk basilikum
* Tilberedning
Tomaterne krydres
med lidt salt, overhældes med olie og
lægges i en ovn ved 110
°C i ca. 1 time. (kan gøres i forvejen)
Æggene piskes sammen
og tilsættes salt og peber.
Kartoflerne steges
let i olie, og de piskede æg hældes
over kartoflerne på
den varme pande.
Omeletten steges kun
så meget, at æggemassen netop har sat sig.
De syltede tomater
og sardinerne anrettes oven på omeletten.
Der drysses med lidt
fintsnittet løg samt hele basilikumblade.
Omeletten serveres
rygende varm.
Glem ikke at lægge
låg på omeletten i 2 min, mens den steger.
Se alle de bedste opskrifter med Omelet
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.