Logo

Tyttebærris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyttebærris 

 
Dessert. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, ris: 24 min. Afkøles: 30 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer. 

 
# Ingredienser til Tyttebærris
1½ dl langkornede ris
2½ dl vand
1 knsp salt
1½ dl tyttebærsyltetøj
2 dl piskefløde
*
Sådan laves Tyttebærris
1. Bring letsaltet vand i kog.
Drys risene i og kog dem 12 min. ved svag varme under tætsluttende låg.
Sluk under risene og lad dem stå yderligere 12 min.

 
2. Rør i risene med en gaffel og lad dem køle af (hurtigst i koldt vandbad).
Pisk fløden halvstiv.

 
3. Anret risene i en top på et fad.
Fordel tyttebærsyltetøj over.
Fordel fløden over syltetøjet og server straks.

 
Tips: Brug gerne Tyttebærsyltetøj til desserten.
Flødeskummet kan blandes med de kolde ris og lægges lagvis i en skål eller i høje glas med tyttebærsyltetøj.

 

Se alle de bedste opskrifter med Tyttebær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her