Dessert. Arbejdstid: 20 min. Kogetid, ris: 24 min. Afkøles: 30 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Tyttebærris
1½ dl langkornede ris
2½ dl vand
1 knsp salt
1½ dl tyttebærsyltetøj
2 dl piskefløde
*
Sådan laves Tyttebærris
1. Bring letsaltet vand i kog.
Drys risene i og kog dem 12 min. ved svag varme under
tætsluttende låg.
Sluk under risene og lad dem stå yderligere 12 min.
2. Rør i risene med en gaffel og lad dem køle af (hurtigst i
koldt vandbad).
Pisk fløden halvstiv.
3. Anret risene i en top på et fad.
Fordel tyttebærsyltetøj over.
Fordel fløden over syltetøjet og server straks.
Tips: Brug gerne Tyttebærsyltetøj
til desserten.
Flødeskummet kan blandes med de kolde ris og lægges lagvis i
en skål eller i høje glas med tyttebærsyltetøj.
Se alle de bedste opskrifter med Tyttebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------