Den bedste opskrift på ostegratinerede fiskefileter. Her er
du garanteret en ret med masser af smag og kraft. Glæd dig til at sætte
tænderne i disse rødspættefileter
(6-8 pers.)
# Ingredienser
½ kg rødspættefileter
1½ dl tør hvidvin
½ tsk groft salt
180 g rejer
½ kg champignon
50 g smør
2 dl piskefløde
1 tsk hvedemel
½ tsk groft salt
hvid peber
evt. lidt citronsaft
Gratinering:
100 g revet, mild Danbo
2 spsk rasp
25 g smør
Pynt: rejer
Tilbehør: flute.
* Tilberedning
Rul fiskefileterne med skindsiden indad.
Damp dem i en bredbundet gryde, i hvidvin tilsat salt, ca. 5
min under låg.
Læg fileterne i et ovnfast fad. Drys rejerne over.
Skær champignon i skiver, og svits dem i smør.
Hæld fløde og fiskesuppe ved, drys mel over.
Kog stuvningen lidt ind. Smag til og hæld den over.
Gratiner retten øverst i ovnen, til den er gylden.
Ovntemperatur 225 °C. Gratineringstid 10-20 min.
Se alle de bedste opskrifter med Fiskefileter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.