En fin postej som ikke kræver tilberedning i ovn. Silden er røget og lige klar til at blive blendet til fars. Det smager saftsuseme godt. Prisvenlig sild hitter netop nu
Tid: ca 25 min. + 1 døgn
i køleskabet. 8 pers.
# Ingredienser
1 kg røgede sild
3 hårdkogte æg
1 bdt. purløg
2 dl fløde 13%
* Fremgangsmåde
1. Rens og fileter sildene.
Fjern alle småben. Pil de hårdkogte æg.
2. Mix sild og æg til
en fars i foodprocessoren.
Hak purløget fint og
rør det i.
3. Tilsæt fløden og kør
til en smidig masse.
4. Smør en pateform eller
nogle små runde forme.
Tryk massen godt sammen
i formen med en spiseske.
5. Stil pateformen eller
de små forme i køleskabet ca 1 døgn.
6. Server postejen direkte
fra formen eller formene.
Eller arranger den på
et fad oven på salatblade.
Pynt til sidst med citronbåde
og pumpernickel.
Små grove brød er godt
til.
Tips: Postejmassen passer fint som fyld i en sandwichtærte.
Øg mængden af fløde med ½ dl, så bliver det lettere at smøre ud.
Postejen er holdbar i
køleskabet ca 1 uge.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------