Her får du isdessert i flere spændende udgaver. Fx pistacie
is med bær, is med mango, is med daddel, is med kokos eller gulerod is. Det er
frække ting
Forberedelse: 20 min.
8 personer.
# Ingredienser
1¼ dl cremefraiche 38 %
100 g melis
500 g hakkede pistacienødder
1 tsk vaniljeekstrakt
4 store æg
300 g friske, blandede bær
lidt mynteblade, til pynt
* Tilberedning
Rør cremefraiche og sukker, indtil blandingen er tyk.
Rør de hakkede pistacienødder og vaniljen i.
Skil æggehviderne fra blommerne.
Pisk blommerne, og tilsæt dem til blandingen.
Pisk æggehviderne stive, og fold dem forsigtigt i
blandingen.
Hæld det i en skål, og frys 24 timer.
Vend isen ud til servering, og
pynt med friske, blandede bær og mynteblade.
Pistacie is med mango
Servér med skiver af mango drysset med stødt peber, og
tilsæt karamelliserede pistacienødder.
Daddel is
Rør 20 g dadler, 50 g mandler og 50 g hakkede cashewnødder
i den sukkerpiskede cremefraiche.
Tilsæt æggeblommer og dernæst stiftpiskede æggehvider.
Tilsæt 1 tsk mandelessens. Frys isen.
Kokos is
Brug cremet kokos og 150 g revet kokos, og
tilsæt nogle få knuste nødder til servering.
Gulerods is
Brun 300 g gulerødder i tern.
Tilsæt 5 dl mælk, 200 g sukker og 1 nip safran. Kog ind.
Tilsæt 25 g mandler, 25 g ristede pistacienødder og
1 tsk kardemomme. Køl af.
Bland i 2 dl flødeskum. Frys.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert Is og sorbet Frugt og bær Pistacie
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------